Evo me opet vec kad sam tu jos par lepih slika sa Srebrnog Jezera i 2 sa keja u V. Gradistu za one koji nisu bili ovde jer se svakim danom menja odkako je sve kupio valsnik Donkafe..A inace mi je namera bila da gricnem burek u Golubcu ali sam zbog jakog vetra skratio ui V.Gradistu.
http://rajko55.fotopic.net/c1605729.html pozdrav od rajka
Srebrno jezero
Moderator: Moderatori
Izgleda da za neke nije mnogo jer ulaze oko 65 mil. eura i krece sa 2 hotela sa 4 zvezdice a posle i sa pet, za sada ima novih kafica i picerija koje nisam slikao a kako mi je ovo omiljena kratka relacija 70 km. bice jos slika.Inace od starih kafica nije ostalo nista svi su sruseni samo je preziveo hotel.
pozdrav od Rajka
pozdrav od Rajka
Samo jedna mala ispravka, vlasnik je Slobodan Vucicevic, vlasnik firme Silver Lake Investment d.o.o.
Nema nikakve veze sa DonCafe /vlasnici Jevreji tj Izraelci/
Ima veze sa/vlasnik/ Droga Kolinska, Grand Prom, Soko Štark, ...
Kupio tj oteo i vise nego sto mozete zamisliti.
Nema nikakve veze sa DonCafe /vlasnici Jevreji tj Izraelci/
Ima veze sa/vlasnik/ Droga Kolinska, Grand Prom, Soko Štark, ...
Kupio tj oteo i vise nego sto mozete zamisliti.
Pametan covek nauci i zaboravi, inteligentan se priseca....a glup sve zna!
Srebrno jezero
Zadnji put sam u Vel.Gradiste i Srebrno jezero bio u leto 2000 god. i puno toga ne mogu na snimcima da prepoznam. Bas je lepo....
Re: Srebrno jezero
Potpisujem izjavu mada u mom slučaju možda nije bila baš 2000., ali jeste tu negdecapricorn wrote:Zadnji put sam u Vel.Gradiste i Srebrno jezero bio u leto 2000 god. i puno toga ne mogu na snimcima da prepoznam. Bas je lepo....