Ko se prepoznao - to je druga pricha.
Drugo - neko pravilo ponasanja na forumima je da se ne citira post iznad - jer je glupo i bezpotrebno i bespotrebno opterecuje stranu.
Ja sam jednostavno odgovorio - jer sam naisao na temu.
A izgleda i ti da si i sam shvatio kakav ti je post - pa se izvlacis iz toga.
Slime zaptivanje pneumatika
Moderator: Moderatori
Re: Slime zaptivanje pneumatika
Ks ks ... drž' ga..... 

Ajde dečki, nemojte da se svađate oko gluposti. Ako vam je dosadno, izađite malo na svež vazduh. Ako nastavite da "polemišete" pobrisaću sve off-topic postove u ovoj temi.
ok, od mene tol'ko 

Hmmm... ja umesto posalji pritisnuo bio pogledaj nocas...
A napisao sam:
A da ti pobrises offtopic i bez nastavljanja "diskusije"? Offtopic inace treba da umre na temama - i zato moderatori sluze.
Ok je da se pusti mozda par dana - cisto da se zavrsi - pa se pochisti od shuma...
A napisao sam:
A da ti pobrises offtopic i bez nastavljanja "diskusije"? Offtopic inace treba da umre na temama - i zato moderatori sluze.
Ok je da se pusti mozda par dana - cisto da se zavrsi - pa se pochisti od shuma...
Jel ima nekih rezultata tog testiranja pneumatika?
I koliko je ta samozaptivajuća guma u stvari korisna, da li samo usporava izduvavanje ili zaista zatvori rupu ?
357 dinara za tako (potencijalno) korisnu stvar ne deluje kao velika investicija.
I da li je Slime ok kao proizvođač ? Da jurim njega ili po principu "daj šta daš" ?
I koliko je ta samozaptivajuća guma u stvari korisna, da li samo usporava izduvavanje ili zaista zatvori rupu ?
357 dinara za tako (potencijalno) korisnu stvar ne deluje kao velika investicija.
I da li je Slime ok kao proizvođač ? Da jurim njega ili po principu "daj šta daš" ?
There are 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't.
Dal ce da uspe da zapusi sve zavisi od velicine rupe - mada na biciklu ne bi trebalo da mozes da napravis dovoljno veliku rupu koju ne moze da zapusi... ( na kolima je ortak uspeo...)
Trenutno bicikl visi u garaži i preživljava zimu
Pravi test na Đerdapu i Rtnju u martu-aprilu!

Pravi test na Đerdapu i Rtnju u martu-aprilu!
Da li neko zna u kojioj (Tigar ili nekoj drugoj) prodavnici u BG mogu da se kupe ove samolepive flekice? Svraticu ovih dana u ono Tigar predstavnistvo kod grcke pijace da proverim pa ako ne ma tamo da znam gde da ih trazim.
Pretpostavljam da rade posao. Ima li neko iskustva sa njima?
Pretpostavljam da rade posao. Ima li neko iskustva sa njima?