Cuo sad da ima i neka laksa fora do smedereva,ali nema veze sigurno bi uvek vozio ovu jel volim brdske voznje i ture.Jbg valjda jer sam tako i gradjen.Pozdrav i ako je neko vozio isto ovo nek kaze svoje utiske.
Moderator: Moderatori
Baš to planiram da uradim 1 dan ovog leta, recimo da se lansirambluealek wrote:Ako bih baš natripovao da biciklom želim da stignem iz Beograda u Smederevo, pronašao bih već neku trasu zemljanim puteljcima kroz voćnjake i njive usputnih sela, opuštenije je, bezbednije i geografski gledano, zanimljivije.
To je ono što mene recimo najviše destimuliše kada je pedaliranje po okolini Beograda u pitanju. Što moraš da prođeš kilometre i kilometre samoubilačkog slaloma između automobila da bi uopšte stigao do neke tačke gde možeš da pedaliraš u miru i prirodi. Jako je malo takvih oaza oko Beograda uopšte. Često sednem u auto, bajk na nosač, pa do Avale, nasipa pored Save, Košutnjaka ili neke druge destinacije gde se može pedalirati bez glave u torbi i punih pluća izduvnih gasova.nisuholon wrote:Nisam isao do Smedereva ali sam isao do Brestovika na rostilj kod drugara i planiram jos mnogo puta. Problem nisu ni saobracaj ni uzbrdice nego osecaj da nisi ni izasao iz grada.
A jasam iz Bezanije (citaj blokova) pre par godina presao u Rusanj. Veruj mi ovo je jos bolje...Meni je laknulo kad sam se iz Skadarlije preselio u Blokove
Selo je bolje od grada milijardu puta.shebez wrote:jeste da je mesto polu selo, ali se do grada brzo stize.