Čekam samo da izađu detalji ture i da počnem sa pitanjima

Pozdrav
Moderator: Moderatori
Aco, možeš da računaš da je moj džip na raspolaganju u funkciji pratećeg vozila za tegljenje prtljaga. Samo treba da se dogovorimo da li da vozača potražim u Beogradu, ili vi tamo imate nekog ko bi za to bio zainteresovan. Ja pretpostavljam da bi neko od moje uhodane ekipe koja snima "Offroad avanturu" bio zainteresovan da to vozi, s tim što to smanjuje raspoloživ broj mesta u džipu iz Beograda za bajkere.alazovic wrote: - Da li mogu da računam na neku auto pratnju do Željina ili ćemo sve svoje da nosimo sa sobom? To postaje još problematičnije ako Kuša stvarno reši da spava na vrhu, a teeeeešššško je isterati i sebe do gore, a kamoli da još teglimo bicikle sa dodatnim bisagaškim teretom. Možda je bolje da spavamo na Bukoviku, kilometar i po severno od vrha Željina, a da napravimo noćni izlet do gore...
Ajd videćemo, ima šanse da to završimo i u Kraljevu. A i ako ne završimo, svakako će nam početna tačka biti šumareva kuća, pa ako ništa drugo ne bude išlo u pratnji - poteraće neko tvoj džip putem do Gokčanice preko Stojanca (gde ćemo da se sretnemo ako budemo išli na Kavgaliju), a posle levo do Bukovika.bluealek wrote:Aco, možeš da računaš da je moj džip na raspolaganju u funkciji pratećeg vozila za tegljenje prtljaga. Samo treba da se dogovorimo da li da vozača potražim u Beogradu, ili vi tamo imate nekog ko bi za to bio zainteresovan.