Vlado, pretpostavljam da sam ja taj saputnik i moram te razocarati po pitanju ostajanja do ponedeljka

Ako bi neko mogao da ostane,verujem da je rotacija najmanji problem.
Sale, imam vrecu za spavanje i nije problem da spavam na podu u Dojkincima!
Moderator: Moderatori
Ne remeti, sve je ok.brod wrote:Potvrdjujem dolazak nase trojke, drugar, Ninja i ja. Mi planiramo da se iscupamo iz BGD sto ranije, nadam se pre 17h. Ako ovo ne remeti koncepciju, idemo ka Dojkincima bez okupljanja na ELP-u.
U principu ne, jedino što će biti malo mračno kad stignemo, a selo već u dubokom snubrod wrote: Da li je problem naci dom na Dojkincima?
Da, obavezno. Mislim da će se oni koji krenu u nekim patikicama pokajati.brod wrote: Da li bi preporucio voznju u gojzericama?
Ako je to dominantno raspoloženje, što da nebrod wrote: Nadam se da na Zavojskom pada kupanje?
Da, nacelno sam se dogovorio sa Aleksandrom upravo oko 17, nadam se da ce stici. Otada nadalje bicemo u kontaktu, da vidimo gde smo...bluealek wrote: Gde će se Vlada Sremčević i Bane Rodić skupiti sa svojima ostavljam njima da odluče kako im bude najviše odgovaralo. Prikupljanje čitavog konvoja i dalje ostaje na Elp pumpi na autoputu iza Bubanj potoka. Željko je predložio i da krenemo da se okupljamo već oko 17 h, što je sasvim ok, ukoliko ljudi mogu da stignu toliko rano.