Videcemo .. zelja postoji, SAMO jos treba uskladiti sve ostale obaveze i termine za neke druge stvari, i krenusmo

Pozzz
Moderator: Moderatori
Milance malo je nezgodno ponovo se vracati na Pester, jer Plav odakle bi smo krenuli na voznju maltene je odma podno Pestera.arxmilan wrote:ja bi se uklopio jedino u varijanti ako bi to obavili pre 5,6 juna da se mi lepo provozamo pa da dodjemo na pester. Jer mi je malo rizicno posle jer imam odbranu diplomskog krajem juna !
Mada opet kad razmislim Albanija je to!!
Sto se tice viza bas je diskutabilna situacija pogledaj te ove komentare ovde.VladaS wrote:Nego mnogo mi diskutabilan taj prelaz u Albaniju kod Gusinja na Vermosh, te ima te nema zvanicnog prelaza, te treba te ne treba viza...u jednoj varijanti kosta 35e?? vadi se u Bgd u alb. ambsy. ( poput sengena daleko mu lepa kuca! ) u drugoj 'ma das 5e cariniku; u trecoj dobija se na prelazu za 10e...
Imam jos jedno pitanje, hoce li nam Crnogorci naplatiti ekolosku taksu?45. Serbia - in the period 1 may – 31 october 2009
Djordje govoris o putu uz samu granicu sa Crnom Gorom do Hanu i Hotit, i za to si tacno naveo otprilike potrebne dane ukoliko postoji zurba; ali plan je nadam se malo siri i ukljucuje dalje od HiH do Kopliku pa gore na Tet i spust na Skadar...ili od HiH na Goraj cime bi se isekla potkovica pa opet gore...lepo je i uz granicu, ali taj krug Koplik-Tet-Skadar je ono glavno.shebez wrote: Kroz samu albaniju bi nam trebalo najvise dva dana da se spustimo do skadarskog jezera do granicnog prelaza Hani i hotit. Ukoliko je frka sa vremenom Podgorica je odma tu na dohvat ruke , znaci minimum tri, cetri dana pester-podgorica...
Vlado naravno, ja sam racunao najkrace moguce vreme provedeno u albaniji na tom spustu kroz Prokletije. Ako je nekome nedelju dana puno da se vozika kroz albaniju hteo sam samo da mu prestavim za koliko moze da dodje do podgorice i veze sa Beogradom. Ja licno sam za tu opusteniju varijantu, za krstarenje oko Skadra, obavezna poseta skadru na bojani, malo da odemo i na albansko more, , crna gora....VladaS wrote:Djordje govoris o putu uz samu granicu sa Crnom Gorom do Hanu i Hotit, i za to si tacno naveo otprilike potrebne dane ukoliko postoji zurba; ali plan je nadam se malo siri i ukljucuje dalje od HiH do Kopliku pa gore na Tet i spust na Skadar...ili od HiH na Goraj cime bi se isekla potkovica pa opet gore...lepo je i uz granicu, ali taj krug Koplik-Tet-Skadar je ono glavno.shebez wrote: Kroz samu albaniju bi nam trebalo najvise dva dana da se spustimo do skadarskog jezera do granicnog prelaza Hani i hotit. Ukoliko je frka sa vremenom Podgorica je odma tu na dohvat ruke , znaci minimum tri, cetri dana pester-podgorica...