....kotlic,razanj,rostilj,palacinke....sve moze,ja sam fino vaspitan i neznam da obijem. Sve organizacije tipa klope prihvatam.
E da Grujo "zensko dete " ti poznejes Jovana je u pitanju ili jedna od dve najavljene. E sad ako se vi iz Leskovca organizujete drugacije onda da je ja ne kupim u pola noci.
Radan - uzduž, popreko i naokolo - april-maj 2011
Moderator: Moderatori
Re: Radan - uzduž, popreko i naokolo - april-maj 2011
Ok, pozvacu je sutra da se dogovorimo.sssasa wrote:E da Grujo "zensko dete " ti poznejes Jovana je u pitanju. E sad ako se vi iz Leskovca organizujete drugacije onda da je ja ne kupim u pola noci.
Laku noc ljudi!

Izgleda da sam potreban u kući više nego da uživam na prelpom Radanu...
I ovog puta ću izostati.
Čekam neki naredni
Valjda će te naći zamenu u kolma
Pozdrav svima do neke naredne ture
Mare
I ovog puta ću izostati.

Čekam neki naredni

Valjda će te naći zamenu u kolma

Pozdrav svima do neke naredne ture
Mare
Sale, onda se javljam za to slobodno mestu kod tebe. Ne bi morao da zbog mene skrećeš sa putenje 'posao - Dorćol', ja sam ti usput. Posao mi je na Novom Beogradu, tako da mogu da te sačekam negde pre mosta preko koga ćeš doći do Dorćola (pretpostavljam da ćeš Brankovim).bluealek wrote: ... Po Polara ionako moram na Dorćol ... iz firme ... nadomak Nove Galenike...
Nesha
Zdravo,
Ona dvojica nepoznatih iz Niša na spisku bi trebali da budemo moj Drug Neša i ja - Goran.
Dolazimo u subotu oko 9 u Ivanje.
Spavaćemo u jednoj vikendici na Brestovačkom jezeru ili u kući u selu Dubrava, još nismo odlučili.
Doviđenja do subote.
Ona dvojica nepoznatih iz Niša na spisku bi trebali da budemo moj Drug Neša i ja - Goran.
Dolazimo u subotu oko 9 u Ivanje.
Spavaćemo u jednoj vikendici na Brestovačkom jezeru ili u kući u selu Dubrava, još nismo odlučili.
Doviđenja do subote.
Dobrodosao na forum Gorane, vidimo se u subotu! 
Da li dolazite preko Dobre Vode ili se spustate do Bojnika pa onda ka Ivanju?
Pitam zato sto vam je prakticnije da idete preko Dobre Vode pa da se nadjemo kod motela Radan, jer ako idete preko Bojnika imacete spustanje pa penjanje... a u prvoj varijanti samo malo penjanja.

Da li dolazite preko Dobre Vode ili se spustate do Bojnika pa onda ka Ivanju?
Pitam zato sto vam je prakticnije da idete preko Dobre Vode pa da se nadjemo kod motela Radan, jer ako idete preko Bojnika imacete spustanje pa penjanje... a u prvoj varijanti samo malo penjanja.
Doćićemo ujutru kolima oko 9 u Ivanje, da se upoznamo pre vožnje, jer sam shvatio da je u subotu polazak u 10.
Ako nije javi mi na 066/000-361.
Pozdrav.
Ako nije javi mi na 066/000-361.
Pozdrav.
Bice polazak u 10h, oba kruga mogu da se pocnu u to vreme tako da iako se desi promena krece se u isto vreme.