Tek sinoć sam slučajno gledao drugi deo zadnje epizode i mnogo mi se dopalo, srećom imaju ovde i starije epizode.
Moj prvi komentar je bio da mi vozač liči na bluealek koga sam zapamtio sa sajta freebiking .
Ipak ću se zadržati samo kod rekeativnog biciklizma, mada sam ove godine prošao i biciklistički offroad od Zlatibora do Tare sa užičkim CikloN-om.
Freebiking na TV Enter sredom u 20 h - Offroad Avantura
Moderator: Moderatori
Re: Freebiking na TV Enter sredom u 20 h - Offroad Avantura
AaaaaaAAAAAaaa, to je zanči
Ja sam na TV-u uspeo samo da zakačim jednu, ispostavilo se reprizu prve epizode.
Ali sam zato juče natenane pogledao sve ostale, u cugu! Baš sam uživao, posebno u Bobijevim skidanjima oreola, aurore ili šta je već to bilo.
Kad sam video da je Robert bio ponovo na Vinatovači (Vintovači, po naratoru iz prve epizode
), vratio mi se film sa onih divnih kišnih vožnjica iz juna 2004. godine, a i njegovo sređivanje prvomajskog đubreta!!!
Ajd, čekam tu osmu...

Ali sam zato juče natenane pogledao sve ostale, u cugu! Baš sam uživao, posebno u Bobijevim skidanjima oreola, aurore ili šta je već to bilo.
Kad sam video da je Robert bio ponovo na Vinatovači (Vintovači, po naratoru iz prve epizode

Ajd, čekam tu osmu...

There lie the woods of Lothlórien!...There are no trees like the trees of that land.
For in the autumn their leaves fall not, but turn to gold...
Re: Freebiking na TV Enter sredom u 20 h - Offroad Avantura
Evo Aco, dočekao si osmu
Okačena u arhivu!