arxmilan wrote:.a sto se tice velicina imaju sve e sad rekli su mi da su to njihove velicine pa nemam pojma sta sada da radimo sa tim.
.
Obicno je obim grudi ono prema cemu se orjentise. Odnosno oni treba da kazu npr. "nasa velicina ta i ta i u grudima obima tog i tog"
onda izmeris sebe, i to je to

E sad, tesko da samo obim grudi moze da bude dovoljan da dres svakom pase.
Kroj je verovatno pravljen po prosecnom sportskom biciklisti koji svaki dan prelazi 200km kao trening.
A isti tesko da ce da pasuje nekom ko ima aero stomak, ili je pak previse mrsav.
Najbolje bi bilo da ako vec prave po nekom univerzalnom kroju, da svako ode tamo i proba dres u toj velicini,
i vidi da li mu odgovara.
Drugar u Poljskoj ponekad porucuje dresove za svoje udruzenje, i kod njih ti likovi sto rade majce od SVAKOG POSEBNO uzimaju SVE mere,
dakle i obim grudi, i obim struka, i duzinu ledja kao i obim nadlaktice gde ide rub rukava i obim vrata.
I svaki dres onda dolazi sa imenom i prezimenom na pakovanju, i nema sanse da nekom ne pasuje.
I sve to otprilike istu cenu kao i kod ovih nasih, a materijal vrhunski, kao i stampa.
Sve u svemu, mislim da bi ja takodje bio zainteresovan za jedan, ali ne bih voleo da kupim nesto na nevidjeno (sto se materijala i kroja tice)
i da onda to ne nosim uopste, jer mi je na vratu preusko i previsoko, ili sljampavo oko struka, ili su mi rukavi siroki i dugacki do laktova ..
Pozzz