KOPAONIK 1-4 avgusta
Moderator: Moderatori
Re: KOPAONIK 1-4 avgusta
Definitivno ostaje termin od 01-04 avgusta.
Počinjem polako da pravim spisak koji će biti redovno ažuriran do polaska.
-Beograd
-Polar
-Kum Bane
-Božana
-Beograd
-Goran
-Modesti
-Joka (NS)
-Kraljevo
-Kuša
-Marko
-Mira (Čačak)
-Kraljevo(voze subotu i nedlju)
-Saša
-Verka
-Beograd
-Makikom
-Ivan084
-ArxMilan
-Milan
'Damir (Sremska Mitrovica)Dolazi biciklom
Počinjem polako da pravim spisak koji će biti redovno ažuriran do polaska.
-Beograd
-Polar
-Kum Bane
-Božana
-Beograd
-Goran
-Modesti
-Joka (NS)
-Kraljevo
-Kuša
-Marko
-Mira (Čačak)
-Kraljevo(voze subotu i nedlju)
-Saša
-Verka
-Beograd
-Makikom
-Ivan084
-ArxMilan
-Milan
'Damir (Sremska Mitrovica)Dolazi biciklom
Last edited by KUSHA on 31 Jul 2013, 20:33, edited 8 times in total.
Iz Beograda idu najverovarnije još Bane i Božana.
Dobrodošao Ivane.Drago nam je što si se priključio i što imaš interesovanja za ovo što mi radimo.Evo ja bi išo iz Bg-a ... Odgovara mi 1-4 avg. , samo bi morao sa nekim ko ima kola (pa delimo troskove)..
Što se tiče prevoza dogovorićemo se.Čekam potvrdu od Makikoma da li dolazi.
Bićeš na vreme obavešten.Prati dalji dogovor .
Hvala na dobrodošlici. Za sada bajs je spreman, a tu je i nova kaciga.. Nadam se da se vidimo onda i na KopuKUSHA wrote:Dobrodošao Ivane.Drago nam je što si se priključio i što imaš interesovanja za ovo što mi radimo.Evo ja bi išo iz Bg-a ... Odgovara mi 1-4 avg. , samo bi morao sa nekim ko ima kola (pa delimo troskove)..
Što se tiče prevoza dogovorićemo se.Čekam potvrdu od Makikoma da li dolazi.
Bićeš na vreme obavešten.Prati dalji dogovor .

Овај пут никако нисам могао да се организујем
Желим вам лепо дружење, биће још прилике.
Желим вам лепо дружење, биће још прилике.
Goran i ja vam se pridružujemo. Idemo kolima, za sada nas je dvoje.
Sobzirom da smo bili u početku neodlučni,jedna soba je izdata,tako da je za sada (zaključno sa Modesty i Goranom) raspoloživ broj kreveta popunjen. Svaki sledeći koji se javi neka računa da ponese,pored vreće za spavanje i dušek ili neku podlošku za spavanje.
Od Baneta koji je na Kopaoniku,sam dobio informaciju da se može,za 600 din dnevno ili 1400 din za tri dana iznajmiti bicikl,KTM Likan SE 1.
Od Baneta koji je na Kopaoniku,sam dobio informaciju da se može,za 600 din dnevno ili 1400 din za tri dana iznajmiti bicikl,KTM Likan SE 1.
Subota i nedelja sigurni, a gledacu i petak da oslobodim tokom nedelje.
Vidim da će ovo opet biti neko masovno okupljanje koji ću ja na žalost da preskočim (idem u Prag dok ga reka nije oprala).
Nakon bitke pored Komarnice Kuša je odlučio da Vam organizuje i biciklističku turu??
Nek Vam je lepo vreme, pa je i doživljalj zagarantovan
Nakon bitke pored Komarnice Kuša je odlučio da Vam organizuje i biciklističku turu??

Nek Vam je lepo vreme, pa je i doživljalj zagarantovan

Ivane,posalji Modesti privatnu poruku ili napisi broj telefona kako bi stupio u kontakt da putujes snjima.Ivan084 wrote:Evo ja bi išo iz Bg-a ... Odgovara mi 1-4 avg. , samo bi morao sa nekim ko ima kola (pa delimo troskove)..
Isto ovo važi i za Joku.
na raspolaganju smo
kod nas ima još dva mesta

kod nas ima još dva mesta
Ja sam se upravo prijavio kod Modesti za prevoz, pa cemo valjda uspeti da nesto iskombinujemo.
Pozdrav svima.
Pozdrav svima.
Već dogovoreno, dolazimo zajedno ja i Makicom . Mislim da se on čuo sa tobom u vezi smeštaja..KUSHA wrote:Ivane,posalji Modesti privatnu poruku ili napisi broj telefona kako bi stupio u kontakt da putujes snjima.Ivan084 wrote:Evo ja bi išo iz Bg-a ... Odgovara mi 1-4 avg. , samo bi morao sa nekim ko ima kola (pa delimo troskove)..
Isto ovo važi i za Joku.
Cuo sam se Polarom vezano za smestaj, a vozicemo i petak.
Broj prijavljenih je 12,što znači da je smeštajni kapacitet popunjen.Ko se bude naknadno prijavio mora poneti potrebne rekvizite za spavanje .