imamo jos jednog ,Dule, ako im amesta za spavanje, ako nema, da ga prijavimo u Studenicu?ivanivan wrote:najavljujem dolazak ivan i supruga (VALJEVO)
GOLIJSKI VATROMET 17-18 oktobar
Moderator: Moderatori
Re: GOLIJSKI VATROMET 17-18 oktobar
Ubacen u spisak umesto jedne osobe koja dolaziu subotu ujutru.ivanivan wrote:imamo jos jednog ,Dule, ako im amesta za spavanje, ako nema, da ga prijavimo u Studenicu?ivanivan wrote:najavljujem dolazak ivan i supruga (VALJEVO)
Hteo bih da pitam nesto posto Milena i ja idemo prvi put.
Da li postoji neka logistika prebacivanja stvari od jednog do drugogo motela?
Da li postoji tj da li se placa neka kotizacija tj ucesce zbog organizacije tj za to neko vozilo ?
Mislim da kada krenemo na voznju da li nosimo samo stvari koje su nam potrebne za voznju ...
Pozdrav Boban i Milena
Da li postoji tj da li se placa neka kotizacija tj ucesce zbog organizacije tj za to neko vozilo ?
Mislim da kada krenemo na voznju da li nosimo samo stvari koje su nam potrebne za voznju ...

Pozdrav Boban i Milena
Ovde piše sve:http://freebiking.org/2015/09/golijski- ... -oktobar-2bobeman68 wrote:Hteo bih da pitam nesto posto Milena i ja idemo prvi put.
Mislim da kada krenemo na voznju da li nosimo samo stvari koje su nam potrebne za voznju ...![]()
Pozdrav Boban i Milena
Prijavljujem nas četvoro iz Beograda Vidak, Mihajlo, Miloš, Panta dolazimo u subotu u jutarnjim časovima, ne možemo u petak da dođemo zbog poslovnih obaveza.
Puna kola, tako da nažalost nemamo mogućnosti još nekoga da prevezemo.
Prijavljujemo se za smeštaj u subotu na nedelju.
Puna kola, tako da nažalost nemamo mogućnosti još nekoga da prevezemo.
Prijavljujemo se za smeštaj u subotu na nedelju.
http://freebiking.org/wp-content/upload ... profil.gpx
Ubacite i ovaj trek u vase uredjaje .Ovo je druga varijanta za drugi dan.
Ubacite i ovaj trek u vase uredjaje .Ovo je druga varijanta za drugi dan.
Nazalost ,primoranismoda otkazemo dolazakivanivan wrote:imamo jos jednog ,Dule, ako im amesta za spavanje, ako nema, da ga prijavimo u Studenicu?ivanivan wrote:najavljujem dolazak ivan i supruga (VALJEVO)
Hvala na razumevanju