Mislis bajkerKA ?mixitron wrote:Wtf is that, Dart Biker?

To je Volvo Extreme Gravity Racer

Znaci nadjes dovoljno strmo brdo bez krivina,legnes i pojuris koliko god smes

Pomocni tockici su samo "landing gear" da se ne izvrne dok stoji u mestu.
`
Moderator: Moderatori
http://www.novibeograd.org.yu/default.a ... 2554&od=20#U toku je obnova starih i izgradnja novih biciklističkih staza
8.8.2007.
U ulicama Marka Čelebonovića, Huga Klajna i Nedeljka Gvozdenovića na Bežanijskoj kosi u toku je rekonstrukcija biciklističkih staza u dužini od 2,5 kilometara. Radovi se istovremeno nastavljaju i u ulici Savski nasip, u Omladinskih brigada, Milutina Milankovića, Narodnih heroja, Otona Župančiča, Goce Delčeva i u Bulevaru Zorana Đinđića.
Ovi radovi deo su projekta razvoja biciklističkih staza u ukupnoj dužini od 50 kilometara, koji je pokrenula opština Novi Beograd u saradnji sa Direkcijom za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Za rekonstrukciju postojećih i izgradnju novih površina koje će korisititi biciklisti, izdvojeno je 80 miliona dinara.
- Završeno je usklađivanje projektne dokumentacije jer su tri različite firme radile projekte koje je trebalo usaglasiti i do sada radovi dobro napreduju. Nastojimo da tokom avgusta izgradimo 20 kilometara biciklističkih staza, do kraja godine biće uređeno još desetak kilometara, a preostali deo od ukupno 50 kilometara u planu je za narednu godinu – rekao je Đura Vranješ, direktor građevinske operative JKP „Beograd-put”.
Do sada je u ovim ulicama skinut stari sloj asfalta i u toku su pripreme za postavljanje nove podloge i ivice od crvenog asfalta. Staze će biti široke dva metra i predviđene su za dvosmerni saobraćaj biciklista. Posle asfaltiranja biće postavljena saobraćajna signalizacija i uređeni ivičnjaci na raskrsnicama.
Informativna služba Gradske opštine Novi Beograd
Ne verujem da je to dovoljno za preticanje, npr. meni je volan sirok 58cm (ja jos malo siri) nema teorije o preticanju tu.Goran wrote: A te jednosmerne, ako su široke 1m, mislim da je to dovoljno za preticanje.
Nishlija s..., ako je dobronameran dacje zhmigavac i obicjcjete a necje se praviti pametan. Shto se pecarosha tiche oni tu pecaju mnogo pre biciklistichke staze i placjaju (bar bi trebalo) shto tu pecaju.mixitron wrote:
Pedalam tako niz onaj-široki-bulevar-na-Nbgd-gde-drug-Ralić-diluje-palačinke, i tek iza sebe čujem jedno manje-više pozdravno 'tru-tru'. Bacim pogled, ide neki auto sa NI tablama, unutra meni nepoznate face. DooBrooo, niko mi nije mahnuo, rekoh ajd', dobro. Pedaliram dalje prema Areni i iskoristim priliku da (na bezbedan način) klisnem kroz dva crvena semafora na pešačkim prelazima.
U neko doba, stižu mene Nišlije, i kreću da voze na par sa mnom.
Dovikuje mi vozač, 'Imaš stazu gore!'
....
... i obiđem nekakve štapove za pecanje koji su je potpuno pregradili. Da su bili malo skuplji, pa da s merakom prevezem preko njih.![]()
...
Da.Meni ispred kuce u Indjiji je nekad bila letnja basta kafica.Serb wrote:
Shto se pecarosha tiche oni tu pecaju mnogo pre biciklistichke staze i placjaju (bar bi trebalo) shto tu pecaju.
Evo vako,igor wrote:Ne verujem da je to dovoljno za preticanje, npr. meni je volan sirok 58cm (ja jos malo siri) nema teorije o preticanju tu.Goran wrote: A te jednosmerne, ako su široke 1m, mislim da je to dovoljno za preticanje.
Meni je palo na pamet da te posaljem u robnu kucu "Uradi Sam" da za male pare kupis onu surenu sto je u obliku sprej boce, pa da to koristis umesto zvonceta. Odusevices se kako je efikasno.Goran wrote: Nagradno pitanje: šta je meni u ovom trenutku palo na pamet?
Ja koristim ono malo, diskretno zvonce sa jednim slabašnim cinnng sound-om.pedja wrote: Meni je palo na pamet da te posaljem u robnu kucu "Uradi Sam" da za male pare kupis onu surenu sto je u obliku sprej boce, pa da to koristis umesto zvonceta.
A jos kada ih lagano dodirnes laktomGoran wrote: A i onaj osećaj kada projuriš na 10 cm i samo čuješ u pozadini ... iii ju!
To je najbolja vaspitna mera.![]()
Haha! Da,kljucna rec je moraoGoran wrote: Ali bez obzira na moje principe, ovu HP trubu uzeo bi bez razmišljanja.
Koncept je fenomenalan, ma uzeo bi je čak i kada bi morao zajedno sa njom kupiti i ceo HP Velo trajk pride!![]()
.