Uredno su mi isporučili fiskalni račun

. Sve je to urađeno da ne bih brzopleto zaoštravao situaciju pred samu turu, ali ubuduće od mene para više neće videti. Kad malo razmislim, možda ću im ja isporučiti fakturu na jedno 10000 € za sve ono što sam u poslednjoj deceniji uradio za njih - čist račun, duga ljubav
No takva vaćaroška logika već počinje da im se obija o glavu. Trebalo je ovih dana da idem da snimamo materijal za emisiju na području Đerdapa, ali kada mi je reditelj čuo sa kakvom ekipom tamo imamo posla, uopšte više nije bio zainteresovan da sa njima ulazimo u bilo kakve poslovne pregovore, nego smo na brzaka doneli odluku da promenimo destinaciju. Tako će im se verovatno desiti ono što takvom "poslovnom" pristupu i priliči - sebe i svoj park će potpuno medijski izolovati, smanjiće im se poseta turista umesto da se poveća (što će reći da će sveukupni turistički kapaciteti na području Parka imati manje prihode), a da će još nekome nešto naplatiti, malo morgen. Sve mi je manje jasna alavost i slepilo malih dinkića koje je njihov mentor zapatio u kojoj god instituciji za gazdovanje prirodnim resursima je mogao...