Odlično Vlado, taman da kod tebe obezbedimo mesto za ovog jednog čoveka koji "visi" (imali smo danas jedno odustajanje, ali i jedno novo prijavljivanje, tako da smo na istom). Kombinacija sa najmom kombija nam je čini mi se preskupa, pošto sa troškovima smeštaja za vozača izlazi na nekih 40 evra po čoveku, i to pod uslovom da popunimo svih 16 mesta u kombiju. Dakle, idemo kolima, i to, ako dobro brojim, iz Beograda kreće čak 4 auta (jedan stiže iz Zrenjanina i skuplja ostatak ljudi u Beogradu).
Ako dobro brojim i novosađane, Kušu i nišlije, biće nas otprilike 24, taman da popunimo sve preostale slobodne sobe u starom delu doma na Babinom Zubu
Uspeo sam da rezervišem smeštaj u oba doma i imam dobru vest - jeftinije je nego što sam procenio. Prenoćište u Dojkincima košta 200 dinara, a u starom delu doma na Babinom Zubu je 400 dinara, tako da je sve đuture za oba dana 600. Ko želi, moći će da dobije i večeru i doručak na Babinom Zubu, cena je isto nešto simbolično, tipa par stotina dinara po obroku.
Ima mesta i u novom delu doma na Babinom Zubu (sobe sa 2-3 ležaja, svaka soba ima svoje kupatilo), gde prenoćište košta 700 dinara, pa ako neko želi u komforniji smeštaj neka mi to blagovremeno javi, kako bih najkasnije u četvrtak ujutro u TO Knjaževac javio tačan spisak ljudi i preference po sobama.
Što se Dojkinaca tiče, ovaj iznenadni rast broja učesnika nam pravi mali "problem" - tamo u domu ima samo 20 ležajeva, tako da će prekobrojni morati za tu prvu noć da ponesu vreće i podloške pa da spavaju na podu (ili još i šatore pride, pa na livadi ispred doma). Naravno, oni koji spavaju u vreći ne plaćaju ništa za tu prvu noć.
Za one koji ne znaju, dom u Dojkincima nije baš nešto komforan, s obzirom da je poljski WC, a voda je na česmi ispred doma - u pitanju je bivša karaula, sa krevetima na sprat nasleđenim od vojske, dakle ambijent je kao u kasarni. Čisto da se ne iznenadite