Blue, tvoje razmisljanje je sasvim ok, u potpunosti se slazem sa tobom. Vrlo verovatno da bih savetovao ljude ovako kako ti savetujes mene ukoliko zelim najbolje za njih, ali, bez ljutnje, ti ne razmisljas kao pobednik, ako me razumes sta hocu da kazem. Ceo zivot pomeram granice sopstvenih sposobnosti, jer treniram 3-4 vrste sportova skoro ceo zivot i takodje se takmicim u njma( biciklizam je bio jedan od njih). Tacno je da neke stvari koje radim mogu biti rizicne po zdravlje, ali s obzirom da sam buduci lekar i sportista, uvek mogu dobro da procenim kada sam preterao. Mazohista? Veruj mi, po nekada i ja to kazem

Ali nije stvar u uzivanju mucenja sebe, vec u uzivanja nagrade nakon ostvarenog cilja, a ciljevi se nekada tesko ostvaruju..kao ovaj sad. Novac, broj dana, temperatura, kilometri...sve sam proracunao u 'knap' tj.nema mesta za greske. Ali greska ne podrazumeva smrt na ulici

, nego jednostavno raniji odlazak kuci ili mozda produzenje od par dana. No, da se vratimo na temu. Malopre mi je kolega rekao da na more uvek odlazi putem preko Niksica i kaze da je put dobar, tako da cu razmisliti o promeni tog dela etape. Blue, nemoj se ljutiti za malopredjasnju izjavu, sve se to moze samo ako su pravi ljudi u pitanju