Hoću, ali na letorajko55 wrote:Sale "LENČUGO"da nećeš i do kapele džipom

Moderator: Moderatori
Hoću, ali na letorajko55 wrote:Sale "LENČUGO"da nećeš i do kapele džipom
Ja vidim Rtanj sa istocne strane tj iz pravca Boljevca.Ima snega ali se vec dva dana ne vidi zbog oblacnosti.Na vrhu nas 100% ceka sneg .bluealek wrote:
Pošto bih voleo da ove godine zaista stignem na vrh, svakako neću preceniti sebe pa poći severnom stranom, nego ću praviti društvo Đoletu u usponu južnom stranom (a u izgledu je da će nam se možda još neko pridružiti). Čak razmišljam i o nečemu još bezobraznijem, da odem do Vrmdže i da se kolima probijem glavnom džadom po visoravni Rtnja do poslednjih Mužinačkih lovačkih koliba. Kakva je gore trenutno situacija sa snegom, odnosno koliko ga ima?
Naravno Aco, baš bi mi prijalo društvo!alazovic wrote: A nije loša ni ta varijanta džipom do podnožja! Sale, primaš li me, da probamo mašinu?
Old school ima mesta saljem ti kontakt na private da se dogovorimo oko detalja gde se nalazimo...Old School wrote: ...ako ima jos mesta s nekim u kolima koja pominje bluealek...
Pozdrav, pa javljajte ako me primate.
Naravno da su svi dobrodosli. Ovog puta cemo organizovati dva pravca severni (tezi) i juzni (laksi) pa se do rtnja dogovorite ko ce kojim da ide. Iz Beograda ima jos mesta pa nek se javi ako se jos neko premislja. Po svoj prilici vreme ce sutra biti.fenomenalno.Taxista wrote:...ako nas primate...