ja nikoka nisam tako napadao i vredjao kao ti. Osim kada opravdava krivicna dela.
A šta si ti pa da zakon sprovodiš...? E pa gospodine "ja sam zakon" neće moći...
Krađu nikada nisam podržavao....ali uviđam besmislenost prepiranja i trošenja vremena drugih ljudi koji ovo čitaju na svađe.
Pa sta sto covek ima toliki puls? Sasvim normalna pojava medju atleticarima kao sto vec rekoh.
Khm khm...čovek je biciklista, a sama činjenica da misliš da je takav puls normalan kod "atletičara" govori o tvom neznanju o nečemu što si prokomentarisao i to grubo ako smem da dodam.
Ako ti volis tako da se izdr***** na netu - samo izvoli - al mene to ne tangira. Ako volis da govoris ljudima da su debili... samo izvoli... meni ne smeta... Samim tim da sam dobio stipendiju japanske vlade na 5 godina uz pokrivene sve troskove i dzeparac i avio karte i sve da studiram kod njih mislim da dovoljno govori o tome dal sam debil ili nisam.
Ja se ne iz***avam ni na kome. Nije ovo jedini sajt pa ako probrljaš malo po prostranstvu interneta možda nađeš još koji moj post. To što si dobio stipendiju...

zavidim ti uvek sam hteo da odem u Japan jer obožavam njihovu tradiciju za koju verujem da je poznajem premalo. I želim ti da postaneš akademik i proslaviš naš narod u polju za koje si se odlučio. Znam da si u Japanu---prodavao si bajk. Ovo sa velikim slovima sam kucao da bi naglasio ne da bi vikao. Ne poznajem preterano ta nepisana pravila forumaša.
Da li si debil ili nisi to znaš samo ti. Ima ljudi koji se graniče sa ludilom, a sposobnosti su im beskrajne u jednom polju. Ako nisi obratio pažnju, napisao sam da je način na koji komentarišeš stvari debilan i iza toga stojim.
Imam 25 godina i studiram i radim u Beogradu. Ako treba da odrastem ... pa recimo da nisam jedini.
Što kaže Easst nisi mnogo odmakao od klinca...niko ti to ne kaže misleći nešto loše. Preispitaj se malo. Iskreno imam dosta drugara koji su zaluđenici. Izgledaš mi kao jedan od njih. Totalno asocijalan spreman da pokažeš svoju "pamet" na internetu pošto ljudi verovatno izbegavaju da pričaju sa tobom uživo, a forumaši moraju čuti tvoj glas jer obično žele da pročitaju nove postove. Ako grešim u nekoj od postavki Dejv dijagnoze, žao mi je.
Pozdrav