Izgleda da je rupa trebala biti veca,ne bih sad ponovo toliko dilema imao.Ovome nema kraja od bicikle pa sve do opreme za nju.Sve sto sam danas po prodavnicama pitao sve se kako prodavci kazu "budzi",cajger,svetla,torbice...i sve je to tako normalno da se ljudi cude sto sam ja zblanut.
Imam brzinomer koji sam kupio u Metrou pre 4 god.Meri toliko toga da se sav pogubim kad udjem u njega samo kilometrazu da vidim koju sam napravio.Osam rezima rada.Evo kolko imam bajs i to je posl.sto sam mislio da montiram jer mi se sve na guvernalu stisnulo otkad sam stavio rogove.Volan je ka sredini stravicno debeo i tu se ne da nista postaviti a na krajevima gde je precnik ok su svetla i zvono.Kocnice i menjac su toliko prostora zauzeli da je to strava.
Brzinomer mi nesto demodiran,cuj mene demodiran,nije Cateye,Sigma ili sta je vec moderno,Toshiba.Hteo sam neki veci sa iluminacijom al takav jos kod nas nisu izmislili,ne verovatno.Dodje mi da sednem u autobus,zapalim napolje i sve pokupujem sta mi treba.Uzgred imam pored naseg i drzavljanstvo jedne od zemalja EU pa mogu i na severni pol da stignem.Pricam ortaku iz Shwitze sa kakvim se sve glupostima susrecem posl.par god otkad ne idem napolje a on se samo prevrce i smeje.Ok,patike za mene 13 soma br.50 a takvih za te pare u Nemackoj moz kupis vozic.Ode ja opet van teme...sta sam ja ono 'teo da vas pitaam...

.
Jes brzinomer.Zivci popustili pa zalutam izlagajuci

.Hteo sam izmedjuostalog da kupim nov cajger zato sto ovaj ne znam kako da montiram.Magnet je od senzora udaljen skoro 3 cm a ne treba da je vise od 5mm da bi cajger mogao da ocitava.Odem danas u prodavnicu misleci izumeli su neki noviji za ove glomaznije viljuske.Nista onako ih merkam sav trapav,sta cu meni svi isti,i kazem prodavcu koji vi preporucujete?Za ono sto ste rekli predjena kilometraza i brzina ovaj za dve hiljade vam je odlican.Ok skida on njega ja vadim kintu i sreca pa me pita covek,vidi bandoglava faca pa dal ce mu uputstvo biti dovoljno,hocete da vam objasnim kako da ga montirate.Ja,pa sta znam,jel bi trebalo,ono senzor,magnet,cajger i to je to.Dok ja to tako se propitujem covek ga izvadi iz kutije,krene da prica a ono kod sensora i magneta sve isto kao kod ovog mog kuci,sve tako malecno.Pitam jel je ovom magnetu sto se postavlja na zice tocka dovoljno 2,3 cm da ga sensor ocita?Jok,oko 5mm kao i kod ovog mog "demodiranog" .Kaze covek,ma tu samo treba nesto "nabudziti" ,parce plastike koji ce udaljiti senzor od viljuske i sve je to ok.Najbolje oterati majstoru.Huuu...
I eto tako a nisam vam jos pisao koje su price oko svetala i torbica,mis'iiim hemoroide na malom mozgu cu dobijem.Jos doznam danas da je moj cajger neki ultra van serijski jer ima podesavanje ocitavanja velicine tocka od 5 do 30 cola.Kaze prodavac donesite takav jos nisam video,na nasim ima samo od 26 do 28 cola.
Kako ste vi postavili brzinomer, "budzili" isto?Aj hvala puno na nekom odgovoru.