Pa da

praznici su prosli, a sa njima i popust. Ali je zato poljski Zlot dosta oslabio, te je za vlasnike eura novcanica
sva roba iz poljske prilicno jeftinija. Oko 20%u odnosu na pre nove godine!
Sto prakticno znaci da je 330Zl po trenutnom kursu jednako isto onoliko eura koliko je 280Zl (praznicni popust) bilo za novu godinu.

Njihov gubitak-vas dobitak

Doduse ne racunamo slabljenje nase valute ..
Sve u svemu ili sami porucite direkt od Crosso-a, ili kupite preko mene, sto vam cak dodje jeftinije nego narucivanje direktno!
Ja sam uslugu kupovanja i donosenja trazi samo 20 eura, a u slucaju direktne kupovine toliko izlazi samo postarina,a gde carina,a gde porez ..
Ja planiram u Aprilu da idem,i pre Prvog Maja da se vratim.Naravno to su moje okvirne zelje

kada definitivno budem znao kad idem, javljam !
Zadnji pak treger bez problema moze ovde da se kupi, i to sasvim solidan.
Sto se prednjeg tice, koji se kaci na viljusku, ovde ili je nemoguce naci, ili jako tesko

(jer kome to jos treba,sto bi rekli vlasnici bajk radnji

)
Montira se tako sto se pricvrscuje na noge (stapove) viljuske, a sve u zavisnosti od viljuske.
Ako je obicna tvrda, ne-amortizovana viljuska za turing bajk, onda ona obicno ima okca kod osovine tocka, i jos jedno na sredini viljuske,
gde se sa par M5 srafova pak treger zavrne na viljusku.
Ako pak nema ni okaca kod osovine, ni na sredini, onda se donja strana prikaci obujmicom (dolazi u kompletu,i to u tri velicine)
a gornji deo se preko metalnog dodatka okaci na pivote (nosace) V-brejka.
Isto tako se kaci i na amortizovanu viljusku.
Ako eventualno nemate na amortizovanoj viljusci postove za V-brake, moze i tada da se okaci, samo sa "obujmicama"
sa jednom razlikom da se dve moraju izraditi u sopstvenoj reziji (ja tako kacio na moju), jer u kompletu za pak tregerom dolaze 3 para, ali razlicite velicine,
a tesko da bi manja i veca mogli odjednom na istu viljusku.
Mooozda eventulano ako pasuje srednja, druga bi mogla da bude velika.
Mislim da srednja obujmica pasuje na neke tanje amort viljuske,ali nisam siguran.
Sto se velicine bisaga tice, to je vec komplikovanije pitanje

Sve zavisi koliko zelis da poneses.
Ali recimo, ovako generalno, velike zadnje bisage od 50-60 litara su dovoljne za prosecnu turu u letnje doba,
gde sva odeca, alat i nesto hrane i serpe/lonci moze da stane u njih,a sator/vreca da se stave na vrh paktregera,izmedju bisaga.
Ako imas i prednje i zadnje, isti prtljag ce ti stati samo u bisage, i sator/vrecu ne moras da drzis na vrhu, nego u bisagama,
i jos ce ti verovatno ostati mesta da bez problema spakujes kakvu usputnu kupovinu, a posto je gornja povrsina zadnjeg pak tregera slobodna,
na nju mozes recimo lubenicu da parkiras
Ko planira ozbilje ture, gde mora da nosi i serpe/lonce i podosta odece (recimo rano prolece/kasna jesen) i jos treba i nesto hrane da ponese sa sobom,
onda definitivno i prednje i zadnje,
sto zbog prostora, sto zbog boljeg rasporeda tezine.
Naravno kada se stave prednje bisage, i jos i natovare, prednji tocak ne moze da se oddigne od zemlje neznam koliko,
a amortizovana viljuska, koje vec legne nekih 1-2cm samo otezava stvar,jer morate da podignete i tih 1-2cm da bi se sam tocka podigao sa zemlje.
Sa tu i tamo nekim ivicnjakom nece biti poblema, ali ako je u pitanju neka zahtevna trasa,offroad i sl, ne racunajte na to da cete uvek moci podici prednji tocak kako bi prelazili preko ozbiljnijih prepreka i neravnina.
Kada tereta ima i na prednjem tocku, bajk se ne propinje na zadnji tocak, i daleko ga je lakse cak i gurati, od onog gde je sav teret nazad.
A da ne pominjemo koliko je takva konfiguracija zdravija i za sam bicikl i njegov zadnji tocak,
koji ionako trpi vecinu opterecenja, a jos kad mu natovaris 20ak kila u bisage samo pozadi ..
Pozzzzz