Posto sam se tek registrovao i ovo mi je prva poruka, za pocetak da vas sve pozdravim. Inace po ovom forumu voajerisem vec 9 meseci, pa sam se evo i porodio
Nisam se ranije prijavljivao i oglasavao jer bicikl vozim mnoooogo redje i manje od svih vas (malo po nasipu pored blokova, maksimum do Ostruznice i nazad

) , ali me je privukao freebiking.org fantasticnim fotografijama i lepo srocenim pricama Goce i Saleta. Cekao sam celo leto da se potrefi neka bajkerska tura po terenima kojima se i vozilom moze proci, a da u to vreme nemam neke poslovne ili porodicne obaveze.
I na moju veliku srecu, to se desilo prethodni vikend. Za one koji su citali Saletov izvanredan i detaljan prikaz putesestvija po Goliji, ja sam onaj:
"Tu su bili i naši 4x4 prijatelji, Goran i Sandra, koji su se družili sa nama tokom oba dana, njuškajući po Goliji malo drugačijom trasom, obilazeći pritom i manastire, čiju ćete priču takođe imati prilike da pročitate na stranicama Freebiking sajta."
I tako, u ocekicvanju da Sale uskoro pokrene "stranicu u pripremi" Freewheeling

ja sam ipak resio da se i pre njene pojave zvanicno registrujem i na forumu. Kao sto je Sale najavio, napisao sam i par redova o nasem nesto drugacijem prolasku Golijom, pa ocekujte da i to uskoro bude na stranicama sajta. Dotle mozete pogledati 20-ak slika koje smo mi usput napravili malim amaterskim IXUS-om, a primeticete da su nam se trase dobrim delom i poklapale
http://picasaweb.google.com/gosha969/GolijaOktobar2008#
E sad, ne znam da li se linkovi ovako ostavljaju

ali ako ne uspe sa kliktanjem, uvek mozete upotrebiti copy/paste
Jos jednom pozdrav svima koji ovo citaju, raspisah se za svih 9 meseci koliko do sada nisam