IRalic wrote:Extra

svaka cast!
Kako ste prosli sa transportom u vozu ? Do Prijepolja ?
Inace verujem kada kolege pitaju koliko je to malo novca, zele da cuju za koliko se eto moze preziveti,
kako bi danas sutra i oni krenuli istom stazom saslicnim budzetom
Pozdrav
Hvala

Nije mi prvi put da vozom vozim bajs. Nema problema, samo sto se placa 300din, bez obzira na to koliko daleko ides. Neki kondukter i ne naplati

Uglavnom su ljudi radoznali u vezi bajsa, raspolozeni za pricu, mada se nadje i neki namcor koji se, naviknut na nase strahovito komforne i ciste vozove, nervira jer mora da se provlaci pored bajsa. Da, do Prijepolja smo isli.
Hahaha

pa, dobro. Mi smo isli na volonterski kamp u blizini jezera Komo u trajanjuod 2 sedmice u kojem je sve bilo obezbedjeno (1.8. - 14.8.). 15-og smo vec bili u Beogradu. Krenuli 3.7.2010. Za ceo put od mesec i po dana, a stvarno smo bili na minimalcu za puko prezivljavaje, potrosili smo po 350E!!!
Ok, imali smo prijatelje u Trebinju i kod Mostara, pa smo 4 dana imali fraj. Uglavnom smo hranu kupovali u supermarketima. Kad bismo izbacili promasene investicije kao sto je bio Brac, gde smo za trajekt do ostrva(pustinje) i nazad dali po 20E i sl. to bi bilo jos manje. Za autobus od Milana smo dali po 75E. Karte su nam bile po 54E, ali je govnar trazio za to sto nam je izasao u susret i primio bicikle. Niko u firmi nije pominjao da se bicikli ne racunaju u prtljag niti da ne moze da se prevozi bicikl, ali eto. Na kraju smo samo hteli da se vratimo kuci i da sacuvamo bicikle, pa nam nije tesko palo ni da zadnje studentske pare damo za to
Realno, ako imate jaku volju, sator, podlogu i vrecu za spavanje i rakiju, ne treba vam vise od 6E dnevno. Pod uslovom da ne zelite da spavate u kampu ili...hotelu

Mi smo bili u 4 kampa. Cena za 2 osobe i sator je oko 20E.
Znaci:
mesec i po
Brac 20E
Kampovi 80E
Karta Milano-Beograd 75E
sitnice tipa suvenircici, prebacivanje slika sa kamere na dvd...
hrana
=== 3 5 0 E
A realno moglo je i manje

Sto manje novca imate i sto vam je ruta elasticnija, manje isplanirana, to sve vise imate kontakta sa prirodom i vise uzivate u svakom novom kilometru. Verujem da su svima to glavni razlozi zbog kojih krecu na ovakav put.