Da uđem i ja u taj svet pokretne slike, a koga pitati nego profesionalca

Moderator: Moderatori
Al to sve ne mora tako, kada je spot u pitanju, bira se muzika koja će doneti određenu atmosferu i dinamiku, moglo je sve to da bude sporo i nežno... i to se ona bira prvo, pa se na nju seckabarda wrote:E, pošto si sada otvorio, neka prva montaža bude sa te vožnje po Fruškoj... taman da reditelj bude tu blizu![]()
Baš gledam onaj video sa Solunske glave - kako vraća na lice mesta- sekvence su sve od par sekudi do najviše 10-15 - znači trebalo bi imati dosta kratkih scena koja prenose atmosferu... i to sve iseckati i podvući muziku...
Srđane, zauzvrat nudim kurs teorije i obrade fotografije
Nije greška, to ne mora tako, može i obratno, to je stvar izbora. Meni je u ovom slučaju bilo važno da slika i muzika predstavljaju i ritmičku celinu, da bude spot. U montaži ima nekoliko bitnih pravila koje treba znati, ali ih se može svesno kršiti i istraživati do mile volje. A ovo što ti zamišljaš bila bi neka vrste totalne multimedijalne prezentacije ture, što je ostvarivo, ali zahteva puno truda i vremena... E, stvarno odosmo od teme, nastavak konsultacija uživobarda wrote:Eto prve greške, i prvog časa - na muziku se seckaju scene![]()
Ma ne, vi ćete biti glumci u filmuPolar wrote:A mi ostali da spremimo papir i olovke,da hvatamo beleške.
After Effects je Adobe-ov dizajnerski program (Photoshop za pokretne slikebarda wrote:Otkrio sam da posle montaže, ili u toku, je moguće dodati efekte u After effectu kao ovaj sjajan video