pitam cisto da znam da se malo pripremim,imam jos 2 drugara koji su spremni na takav poduhvat

Moderator: Moderatori
Kada, koliko dana, itd?Vlajko wrote:Planira li neko turu do mora ( CG ) ?
pitam cisto da znam da se malo pripremim,imam jos 2 drugara koji su spremni na takav poduhvat
I ja sam vise za off road variantu nego za drumski put...acony wrote:Pozdrav,
Evo ja procitah upravo ovo, registrovah se samo da bih rekao da takodje planiram i da bi ako mi termin odgovra rado se pridruzio grupi.
Ako je moguce da iskombinujemo sto vise off-road-a bilo bi idealno ;D
Koliko dana u opste mislite da je za tako nesto dovoljno?acony wrote:Pozdrav,
Meni je zbog ispita zeznut taj termin premda ne znam jos kakav ce mi biti raspored.
Vise bi mi odgovarao kraj jula, mada znam da je to kasno...
Mozes li da izneses malo vise detalja o ruti, koliko dana planiras da putujes, da li planiras da spavas u motelima ili pod otvorenim nebom itd cisto da vidimo da li se jos neko uklapa.
Meni licno nije problem i da vozim 250-300Km roada po danu, al mislim da je to totalni nonsens za ovu turu i da treba ici polako pa putovati vise dana, tj. takav je moj personalni plan...
U zavisnosti za koju se varijantu dogovrimo ja u skaldu sa time ili vozim hardtail ili vozim fulasa, tako da ako idemo na sator varijantu, onda hardtail + bissage a ako cemo neke motele, planinarske domove, privatni smestaj nema potrebe da se tovarim tolikoako imamo sator (ja nemam trenutno ali cu kupiti Mc Kinley oko 5.500din) mozemo da se zabodemo negde usput,odmorimo,pa nastavimo...
ja sam okvirno naveo taj datum,moze kako vecini odgovara naravno... bilo bi dobro izbeci tropske temperature sredinom jula...
Sto se datuma tice, pa da kako vecini odgovara...neka bude da cemo termin usaglasiti sa vecinom... jel to ok?