nakon puno puno premisljanja, zamisljanja, podmisljanja itd, kupila sam si bicikl, i krenula da pedalam

do sad sam bila samo vozni avanturista, ali bicikl mi se nekako vise dopada, i bas bas bih volela da znam o tome vise nego sad, i da razumem te cudne reci, i nasmejem se na salu o domacjim prodavnicama

i evo, u zagrljaju upale (chini mi se) svih mishicja koje imam

Imam potpunu tremu, jer mi se chini da svi znaju o biciklima i bicikliranju mnooogoo vise od mene, te da su svi koji su deo tog sveta rodjeni na biciklu, a ne ovako u 24. kao ja krenuli u istrazhivenja, i nadam se da cje me neko prove wrong

...mozda to ima neke veze sa tim sto su mi drugari kucjne zivuljke i niko se ne bavi ozbiljnije nekim vidom rekreacije

No dobro, posle tog malog izleta u dubine licnosti mi, imate neki savet za potpunu pocetnicu koja zeli sto pre da se odmetne u pravu zivu avanturu?
Jesam, jesam, procitala sam how-to na sajtu, ali nije li to how-to za ipak malo jace pocetnike? (...ako imate planinarskog iskustva... nemam!) osim sto sam zdrava, nista vise ne nudim

Sto se kondicije tice, pa... evo, vezbam

Zivim u blokovima, danas sam isla do ostruznickog mosta i nazad ( e sad bi bas bilo super da se javi neko ko zna kilometrazu rute i javi mi te mi povecja samopouzdanje

Sta jos da radim?
Gde mogu da idem?
Cega da se chuvam?
Koji je najbolji nacin da vezbam i nabijem si kondiciju, a ne preforsiram se?
Hvala hvala hvala
little light a.k.a. ona koja uci kako da se okrene na prostoru manjem od 20 metara na kvadrat