Link je na https://picasaweb.google.com/1052579576 ... 3724577426
A evo i umanjene, iste slike:

Tamo gde su ovce ostavile najviše vune, naslonim ja bajk na stub i krenem na dopunu bidona. Kad čujem: šššŠŠŠŠ BAAAMMM! Zadnji deo bajka sa sve vezanim rancem poterao bajk unazad, levi rukohvat se zadržao na stubu, zarotirao volan clockwise 90 stepeni i ceo bajk se stropoštao na bodljikavu žicu. Zadnji deo se zadržao na rancu, a prednji - bodlja od žice je suljala odozdo 2cm po ekranu voljenog mi Oregona i zakopala se otprilike onde gde stoji strelica u North Up modu

To bi verovatno bio kraj ekrana da nisam imao zaštitnu foliju koju sam zalepio čim sam dobio GPS - i to sam isekao na format foliju viška od moje Nokie 5800...
Vidan je žleb na foliji i rupa gde je bodlja stala, ali je ekran provereno u redu (skidao sam taj deo folije)!
Naravoučenije - stara dobra "bolje sprečiti nego lečiti"

Uzgred i folija na Nokiji se odlično pokazala, kao i silikonska obloga jer mi je telefon volšebno ispao iz ruke pri koordinisanju vožnji sa SašomV i par puta odskakivao po stenama dok nije završio na dnu isušenog korita potoka na početku uspona na Krni Bor...
Rezultat:
Ozbiljno se razmišljam da kupim nove količine folije, ovog puta 2-3 kom baš za Oregona, pa ako je još neko zainteresovan (Sassa PŽ se već izjasnio), može da mi se obrati