ЧЕСТИТКА
Moderator: Moderatori
ЧЕСТИТКА
Свим љубитељима два а и четири точка желим сретну и успешну нову годину.
- LongDistance
Re: ЧЕСТИТКА
...a nama koji smo ljubitelji ovog ...? 

Свакако и једноточкашима.
- LongDistance
hehehe salim se ja malo 
Inace hvala puno za cestitke, i takodje sve najbolje

Inace hvala puno za cestitke, i takodje sve najbolje

Hvala Nole na čestitkama.
Naravno i ja,tebi i svim Freebikerima,želim što više vožnji po brdima,planinama,a i ravnicama,u zdravlju i dobrom društvu i još boljem raspoloženju u Novoj 2012. godini.
I da u 2012. osvojimo neki vrh od 3000 m.
Naravno i ja,tebi i svim Freebikerima,želim što više vožnji po brdima,planinama,a i ravnicama,u zdravlju i dobrom društvu i još boljem raspoloženju u Novoj 2012. godini.
I da u 2012. osvojimo neki vrh od 3000 m.

Ja vam svima u 2012. želim što više slobodnog vremena, koje ćete provoditi opušteno, radeći stvari koje volite da radite. To je nešto što nam iz godine u godinu sve više nedostaje, i što postaje dragocenije od novca. Nadam se da ću u 2012. uspevati da se pridružim vožnjama bez obzira na pretrpan program rada i da ćemo zajedno napraviti bar nešto što za prethodnih 14 godina nismo 

Ja vam čestitam fotografijom koja govori više od reči 

I još jedna da se bolje vidi oznaka bicikla

I još jedna da se bolje vidi oznaka bicikla

I od mene cestitke svima za predstojece praznike.
Zelim vam puno vremena i para, srece i zdravlja, ostvarenih avantura i izazova. A nekima da i pomalo krenu mojim putem

Pozdrav svima i srecn praznici

Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
Srećno i od mene, ljudi, bilo je zadovoljstvo vozati se s vama...
Da se punom parom nastavi i dogodine!
Da se punom parom nastavi i dogodine!

Drustvo, takodje i od mene sve najbolje u novoj godini 

Pridružujem se čestitkama za Novu 2012.god. svim bajkerima i njihovim porodicama i takođe želim svima da imamo što više slobodnog vremena koje ćemo provoditi u prirodi i uživati u avanturama, vožnjama, relaksaciji, druženju, pešačenju, bajkovanju i svemu što nas čini zdravijim, jačim, veselijim i vedrijim. Do sledećeg druženja.
Pozdrav.
Đole Niš
Pozdrav.
Đole Niš