Nek glasaju samo zainteresovani za kupovinu dresa.
Hvala

Moderator: Moderatori
Ajd malo da odem u krajnost, ali kako policajcu koji te uhapsi zbog nacionalistickog simbola da obasnis da u stvari:bluealek wrote:...treba li da odbacimo svaki simbol koji je neka budala odlučila da zloupotrebi?...
Ma znam ja sve to Sale, ali to mi nekako bila prva pomisao. Da je stavljen ceo vuk verovatno ne bi ni primetio. Sto se mene tice moze da se stavi i logo KAUP-a, svidja mi se ta Gocina ideja i cela prica oko toga. Nadam se da cu sledece godine navatati vremena da odem bar u jednu setnju sa njima. Takodje i logo Staza i bogaza moze da se stavi ili internet adrese. Dres kao dres je skroz ok i svidja mi se dizajn sa trnjem i biciklistom kako za promenu ovaj put vozi bajkbluealek wrote:Da ne bi bilo mistifikacije i pripisivanja pogrešne simbolike vuku (treba li da odbacimo svaki simbol koji je neka budala odlučila da zloupotrebi?), pročitajte sadržaj stranice http://serbianoutdoor.com/ pa sami prosudite koliko vam se to što tamo piše čini blisko, odnosno kompatibilno sa Freebiking filozofijom.