FG (Letenka-Grgurevci-Mandjelos-Vila Ravne) 20.04.2013
Moderator: Moderatori
FG (Letenka-Grgurevci-Mandjelos-Vila Ravne) 20.04.2013
http://freebiking.org/2013/04/letenka-g ... vila-ravne
Ajde da otvorimo sezonu (govorim za sebe koji još nije kao svet seo na bicikl) i da okačim jednu najavu za SUBOTU 20.04.2013. godine
Start u 9:00h na Fruškoj Gori – dečije odmaralište LETENKA na tački START-CILJ
Krug je oko 34km i 800m uspona (sa mogućim malim proširenjem oko jezera Vranješ)
Trasa: Letenka – Grgurevci – Manđelos (sa posetom jezeru Vranješ i Haski centru Lothlorien ) – Vila Ravne (i dobro poznati jeleni) – Letenka
Krećemo sa Letenke, gde je veliki parking i idemo asfaltnim putem do odvajanje za Grgurevce, tu se spuštamo dole i pronalazimo put za selo Manđelos – moram da napomenem da nisam išao tom trasom, tako da je malo i istraživačka… Dolazimo do izvora Vranješ i malo ćemo istražiti jezero i moguć put oko njega, zatim obilazimo selo Manđelos (zar nije lepo ime ) i pronalazimo Haski centar gde ćemo organizovati (ako se dogovorim sa Aleksandom i jednu promotivnu vožnju haski zapregom – cena je kako piše na sajtu 200din i poseta traje 2 sata ). Posle druženja, pronalazimo put ka grebenu (gde isto nisam prošao), i odlazimo do dobro poznate Vile Ravne i čuvenih jelena – detalji ovde. Spuštamo se sjajnim putem kroz šumu malo dole, pa se asfaltom penjemo ponovo na greben i završavamo na Letenci u piće….
Ajde da otvorimo sezonu (govorim za sebe koji još nije kao svet seo na bicikl) i da okačim jednu najavu za SUBOTU 20.04.2013. godine
Start u 9:00h na Fruškoj Gori – dečije odmaralište LETENKA na tački START-CILJ
Krug je oko 34km i 800m uspona (sa mogućim malim proširenjem oko jezera Vranješ)
Trasa: Letenka – Grgurevci – Manđelos (sa posetom jezeru Vranješ i Haski centru Lothlorien ) – Vila Ravne (i dobro poznati jeleni) – Letenka
Krećemo sa Letenke, gde je veliki parking i idemo asfaltnim putem do odvajanje za Grgurevce, tu se spuštamo dole i pronalazimo put za selo Manđelos – moram da napomenem da nisam išao tom trasom, tako da je malo i istraživačka… Dolazimo do izvora Vranješ i malo ćemo istražiti jezero i moguć put oko njega, zatim obilazimo selo Manđelos (zar nije lepo ime ) i pronalazimo Haski centar gde ćemo organizovati (ako se dogovorim sa Aleksandom i jednu promotivnu vožnju haski zapregom – cena je kako piše na sajtu 200din i poseta traje 2 sata ). Posle druženja, pronalazimo put ka grebenu (gde isto nisam prošao), i odlazimo do dobro poznate Vile Ravne i čuvenih jelena – detalji ovde. Spuštamo se sjajnim putem kroz šumu malo dole, pa se asfaltom penjemo ponovo na greben i završavamo na Letenci u piće….
Re: FG (Letenka-Grgurevci-Mandjelos-Vila Ravne) 20.04.2013
To Barda.
Uvek nešto novo izvučeš iz Fruške Gore.
Vidimo se na Letenci.
Uvek nešto novo izvučeš iz Fruške Gore.
Vidimo se na Letenci.
Moram, da ne bi bilo dosadno, a meni izazovno
Polar, zvao me je danas čika Ba, mislim da je siguran, pa ostavi mesto za njega i kontaktiraj ga.
Kontaktirao sam Aleksandara iz Haski centra, i dogovorili smo se da se čujemo u četvrtak da vidim da li su slobodni u subotu... Rado bi nas primili u goste i ako bude hladnije, ili ako dođemo ranije, mogli bi i demonstrirati vožnju (zbog pasa koji baš i ne podnose vrućine), ali u svakom slučaju bi se malo družili sa njima
Za jelene, znate i sami - tu najava ne pomaže

Polar, zvao me je danas čika Ba, mislim da je siguran, pa ostavi mesto za njega i kontaktiraj ga.
Kontaktirao sam Aleksandara iz Haski centra, i dogovorili smo se da se čujemo u četvrtak da vidim da li su slobodni u subotu... Rado bi nas primili u goste i ako bude hladnije, ili ako dođemo ranije, mogli bi i demonstrirati vožnju (zbog pasa koji baš i ne podnose vrućine), ali u svakom slučaju bi se malo družili sa njima

Za jelene, znate i sami - tu najava ne pomaže

Видимо се, нормално, прошле године је било лепо загревање за сезону сигуран сам да ће бити и ове. (поготово због истраживачке ноте)
Evo i članak u Mojoj Planeti na strani 33
https://skydrive.live.com/redir?resid=8 ... M-PGLyNVY4
Milanče bi mogao da povede svog malamuta za bikejoring
https://skydrive.live.com/redir?resid=8 ... M-PGLyNVY4
Milanče bi mogao da povede svog malamuta za bikejoring

Ako mi stigne plata ja cu vam se pridruziti.
Idem samo pravo
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
sve sto prodje pored mene
za to mi nije zao !
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
sve sto prodje pored mene
za to mi nije zao !
Lep krug ali u subotu imam ceo dan neke obaveze tako da necu moci da vam se pridruzim.
Deki,
Ima li mesta kod tebe...
Ima li mesta kod tebe...
Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
Ima. Idemo ti,ČikaBa i ja.shebez wrote:Deki,
Ima li mesta kod tebe...
Hvala Bardi na pozivu. Verujem da mi se ništa neće isprečiti, pa se vidimo u subotu 

Nas, za sada, troje
A ja još danas razmišljam da te pozovem da se organizujemo za vikend...Odlično Barda! Vidimo se momci!
Ih bre što je navala!
Da ponesem ja neke fotografije jelena pa da prodajem?
Ako ih ne vidite uživo, da ih kupite po akcijskoj ceni
http://www.fotosat.in.rs/fine-art.html

Da ponesem ja neke fotografije jelena pa da prodajem?
Ako ih ne vidite uživo, da ih kupite po akcijskoj ceni

http://www.fotosat.in.rs/fine-art.html

Uh, konačno nešto lepo da se desi
Nadam se da ću vam se pridružiti, i da će biti još neki penzioner u sličnom kondicionom stanju...

Nadam se da ću vam se pridružiti, i da će biti još neki penzioner u sličnom kondicionom stanju...
Za sada 12-13 ljudi... da znam da najavim Aleksandru za Haski centar
Od penzionera će biti čika Toma i čika Bane i ja (kao radnik penzionog fonda i isto toliko utreniran
)
Od penzionera će biti čika Toma i čika Bane i ja (kao radnik penzionog fonda i isto toliko utreniran