Potrebna mi je preporuka za spoljasnju gumu od 26". Ista ce se koristiti na biciklu koji ce se 90% vremena koristiti po gradu (znaci: kladrma, ivicnjaci, rupe, bankine i sve ostalo sto se kod nas naziva "drum") uz po koji izlet van asfalata na neku utabanu prtinu, travu i ostale tvrdje podloge.
Da napomenem da nisam neki zahtevan vozac ali vozim na dva tocka dosta dugo tako da imam snage i kondicije ali bih ipak zeleo nesto sto po asfaltu nece zahtevati toliko snage kao trenutne Kenda kramponke koje imam i sto ce mi takodje povecati udobnost (imam udoban sic ali izvoljevam

Znaci u sustini treba mi izdrzljiva kuma (zbog rupa, kaldrme ivicnjaka...) relativno udobna za po asfaltu i da me previse ne izda kad pomalo skrenem sa puta, i naravno da ne kosta ko svetog Petra kajgana i da se mogu kupiti u NS
Unapred hvala na pomoci!
PS-vidim hvalite kenda k-west ovako na gledanju po netu nesto ne ulivaju poverenje da ce biti dobre van puta ali sta ja znam a i voleo bi da ih vidim uzivo negde u NS (bio u fanatic-u i planet bike-u ali nisu imali)