Konfiguracija: Jedan od većih planinarskih domova u Srbiji. Kamena zgrada sa prizemljem (trpezarija, kuhinja, i čajna kuhinja koje služe i za dnevni boravak), međuspratom (zastakljena terasa uređena kao prostorija za dnevni boravak, sobe, kupatilo. WC), dva sprata (sobe) i potrkovljem (skupni ležajevi). Vrlo prijatno mesto. Odmah uz dom se nalazi odmaralište Poštanske štedionice, pa su kuhinja i velika trpezarija u prizemlju zajedničke.

Kapacitet: 70 kreveta i još dosta „padobranaca“. Sobe su sa 10, 5, 2 kreveta. Ispred doma je livada pogodna za postavljanje šatora. Na sat i po hoda od doma prema zapadu nalazi se planinarska kuća „Dobra Voda“, koju održava PD „Pobeda“ (vidi „Suvobor – planinarski dom Dobra voda).

Komfor: Struja, voda, centralno grejanje. Po jedan tuš i WC na svakom spratu. TV. Restoran vodi privatnik, mogu se dobiti pansionske usluge. Radnja pored doma radi stalno, u blizini doma je otvoren restoran (cene nisu baš jako popularne).

Okolina: čika Duškove rajačke staze su dobro markirane.

Dolazak:
– iz Beograda preko sela Slavkovica. 
– Gornjeg Milanovca: od Milanovca preko Takova, Beršića, Gornjih Branetići. Dobar asfalt, makadam na poslednih nekoliko stotina metara. Tokom leta u danima vikenda autobus Beograd – Gornji Milanovac staje ispred doma. Na putu od Milanovca je dobar asfalt.
– iz Čačka: lepši put je kroz kanjon Čemernice, potom preko Leušića, Beršića, Gornjih Branetića.

Domom upravlja: vlasnik – PD „Pobeda“ Beograd, Mačvanska 8.

Kontakt:
– društvo: tel. 011/455-781 svakog dana od 17 do 20 sati, faks 011/647-672
– dom: tel. 014/80-006.

Organizovanje smeštaja: dom je otvoren preko cele godine, redovno se održava i adaptira.
Spavanje treba najaviti kod Ljubice Picetić iz PD Pobeda, na telefon 011-322-7854.

Cena prenoćišta: u potkrovlju se na zajedničkom ležaju ili na poljskim krevetima može prespavati za simboličan iznos. Za šator na livadi se ne plaća.