Mesto: na okrajku sela Kajtasovo, pored kanalčića koji se uliva u kanal Dunav-Tisa-Dunav

Konfiguracija: nema konfiguracije 🙂 Prizemna robinzonska kućica u „baš me briga“ stilu.

Kapacitet: mnogo ljudi može da stane u dušu domaćina Snežane i Save…

Komfor: nema struje, voda iz bunara, kaki se u šumi. U kuhinji postoji sav pribor potreban za pripremu grurmanskih specijaliteta od ribe (stari smederavec, tanjirača, gradele…) i za konzumiranje hrane (usta gladnih posetilaca).

Dolazak: putem Pančevo – Kovin – Bela Crkva. Kad se prođe seoce Šumarak i uđe u šumu Deliblatske peščare, posle izvesnog vremena se stiže do rakrsnice na kojoj se levo odvaja put za Kajtasovo. Krenuti njime, proći to selo i na izlazu (tik ispred table koja označava kraj sela) motriti na neupadljivu drvenu tablu koaj ukazuje na zemljani puteljak desno. Krenuti tim puteljkom – salaš je par stotina metara daleko, sakriven u zelenilu.

Domom upravljaju: uspešni pobegunci iz urbane sredine, Snežana i Sava Stanković.

Kontakt:
064-2327-450
063-294-609

Organizovanje smeštaja: može se i samo banuti, ali je (posebno za veće grupe, i posebno ako želite da ručate) bolje i pristojnije najaviti se.

Cena smeštaja: kampovanje je besplatno a domaćini koji izuzetno vole goste neće pomenuti ni plaćanje hrane koju nam spreme. Ali ne treba se brukati – njima je novac koji posetioci ostave jedini izvor prihoda i treba to uvek imati na umu. Gosti (oni pravi, sa dušom) imaju običaj i da donesu nešto od namirnica i pića za koje smatraju da će biti potrebno Snežani i Savi, a takođe i da pomognu u poslovima na salašu.