Mesto: dvadesetak minuta hoda uzbrdo od centra Partizanskih voda

Konfiguracija i komfor: Radi se o velikoj kući koja pripada, Adventističkoj crkvi u Srbiji. Međutim, objekat nema nikakvu versku namenu, već funkcioniše kao odmaralište poluotvorenog tipa. Smeštaj je u vrlo pristojnim spavaonama sa po više kreveta, grejanjem zimi, posteljinom, a tu je i topla voda, WC-i i tuševi. Sve u svemu, daleko bolje od mnogih planinskih domova a za male pare. Osoblje je vrlo prijatno, postoji i kuhinja koja može da opsluži goste odličnom hranom ali samo u slučaju broja gostiju većeg od 20. Ono na čemu insistiraju domaćini je da se u objektu ne puši i ne pije, i da se poštuje neki osnovni red. Spavaone su odvojene po polovima.

Dolazak: Javnim ili individualnim prevozom. Do centra Partizanskih voda kao turističkog mesta učestalo saobraćaju autobusi iz svih krajeva Srbije.

Organizacija smeštaja: Smeštaj nije uvek na raspolaganju, već je potreban dogovor unapred, jer se u objektu povremeno održavaju konferencije.

Cena noćenja: 5 evra

Kontakt: Za dogovor, zvati Ivicu Grkovića na 063 61 31 26 ili 065 84 55 111, koji je vrlo uslužan i pomoći će sa svim daljim informacijama. On je ujedno vlasnik agencije OZON (www.taozon.co.rs), na čijem sajtu se mogu naći svi ti isti brojevi, iako agencija nema direktne veze sa odmaralištem.