Mesto: u dolini reke Studenice, na putu Ušće – Devići, 24 km od Ušća, blizu raskrsnice puta za Ivanjicu.

Konfiguracija i komfor: nov, veoma lep i ugodan objekat sa restoranom, dvokrevetne sobe sa kupatilom.

Kapacitet: 30-ak mesta (15 soba).

Okolina: dolina reke Studenice, između planina Čemerno i Radočelo i nadomak Golije. Nekoliko kilometara nizvodno nalazi se isposnica Svetog Save, a 12 km nizvodno i sam manastir Studenica. Pozicija idealna za kružne biciklističke ture po Goliji i bližem okruženju.

Dolazak: sa magistrale iz doline Ibra skrećete kod Ušća na zapad ka Studenici, prođete manastir Studenica (do Studenice je put asfaltni) i vozite još 12 km (ukupno 24) do Milića, motel se nalazi na samom putu. Moguć prilaz i iz smera Ivanjice, na četvrtom kilometru od Ivanjice hvatate put levo ka Goliji (odnosno ka Devićima), a na 22. kilometru, kod Vrmbaje, na raskrsnici držite levo. Do Milića ima još 4 km (ukupno 25,5 km od Ivanjice).

Kontakt: Vlasnik motela je Dragoslav Antonijević, a kontakt telefoni su 036 438-252, 438-115 (stara predratna centrala u Ušću) ili 032 685-055 (nova bežična fiksna telefonska veza).

Cena noćenja: 600 dinara po osobi samo noćenje, 750 dinara sa doručkom (moguća i kompletna pansionska ishrana, po Acinim rečima hrana je odlična) (podaci o ceni iz 2008.)