Da odmah napomenem da ovo nije zvanična najava, bar ne još. Postavljam ovo da bi saznao više detalja o relaciji koja me zanima, a da li ću zaista otići na vožnju zavisi od nekoliko faktora koje ću znati tek u četvrtak, 09.10.2014.
U subotu, 11.10.2014, bi trebalo da sa kolektivom sa posla idemo na izlet u Vrnjačku banju. Pošto me šetnja po Vrnjačkoj banji uopšte ne zanima došao sam na ideju da povezem bicikl ukoliko mi dozvoli prevoznik i da sa kolegom odemo do jezera na Goču koje je na 17km od banje.
Do jezera postoje dva puta, jedan od 17km i drugi od 23km za koga na GE piše „stari put do jezera“. Najviše bih voleo ako bi mogli kraćim putem do jezera a dužim („starim“) nazad.
Moje pitanje je: Da li su to asfaltni putevi?
Koliko mogu da vidim ovaj kraći jeste, ali za stari nisam potpuno siguran, deluje da jeste, ali ne bih se zakunuo u to. Ne bih voleo da zaglavim u blatu ovom prilikom pa me zato zanima kakav je put.
Ukoliko neko zna kakvi su ti putevi zamolio bih ga da me informiše kako bi znao šta da planiram.

Evo i trekova da se vidi na šta mislim.

Visinski profil
VrnjackaBanjaGoc

Kao što napomenuh na početku, da li će se ova tura izvesti zavisi od nekoliko faktora. Prvo, imam neki raniji dogovor koji je nesiguran, ali moram da sačekam i vidim da li će biti ili ne. Drugo, tek moram videti da li će autoprevoznik prihvatiti da nam poveze bicikle, ako neće, šalili smo se. 🙁
U svakom slučaju, ova najava može poslužiti bilo kome ukoliko mu se ideja dopadne nezavisno od moje organizacije (ideja je open source 😀 ), a ako idem, može se svakako priključiti s tim što je vreme polaska određeno mojim vremenom dolaska u Vrnjačku banju koje ja ne kontrolišem.

Ovo pitanje je takođe postavljeno na freebiking forumu u odeljku Gde i kuda?