Čemerno-Troglav 2-3maj
Moderator: Moderatori
Čemerno-Troglav 2-3maj
Detaljnu najavu možete pogledati ovde:http://freebiking.org/dogadjaj/jerinin- ... av-2-3-maj
SPISAK PRIJAVLJENIH KOJI SE AŽURIRA
- ŠID i BJELJINA
1. Mišo
2. Velibor
3. Dalibor
- BEOGRAD kola 1
4. Goran
5. Emira
6. Luka
9. Goran
- BEOGRAD kola 2
7. Bobeman
8. Milena
NOVI SAD
10.Asrdjan (jedno slobodno mesto)
14. Jovan
BEOGRAD
15.Laslo,laci
11. Miloš
PANČEVO
12.Milan
13. Milica
MITROVICA
16. Goran
KRALJEVO (kako ne bi zauzimali smeštajni kapacitet i male udaljenosti od kuće neće noćiti u domu)
-Kuša. -kum Bato
-Verica .-Bojan
-Saša.-Krompo
-Milan.-Jovan
ima još koji mi nisu potvrdili dolazak
SPISAK PRIJAVLJENIH KOJI SE AŽURIRA
- ŠID i BJELJINA
1. Mišo
2. Velibor
3. Dalibor
- BEOGRAD kola 1
4. Goran
5. Emira
6. Luka
9. Goran
- BEOGRAD kola 2
7. Bobeman
8. Milena
NOVI SAD
10.Asrdjan (jedno slobodno mesto)
14. Jovan
BEOGRAD
15.Laslo,laci
11. Miloš
PANČEVO
12.Milan
13. Milica
MITROVICA
16. Goran
KRALJEVO (kako ne bi zauzimali smeštajni kapacitet i male udaljenosti od kuće neće noćiti u domu)
-Kuša. -kum Bato
-Verica .-Bojan
-Saša.-Krompo
-Milan.-Jovan
ima još koji mi nisu potvrdili dolazak
Last edited by KUSHA on 26 Apr 2016, 00:05, edited 14 times in total.
Re: Čemerno-Troglav 2-3maj
Ej, red bi bio da se aktiviram. Ovo mi deluje kao dobra prilika
. Nažalost, Barda ne može. Jedino što bi bilo dobro da mi od poizdalje dođemo dan ranije i prespavamo s nedelje na ponedeljak. Jel to može?

Da ,to može.Tako sam nešto i planirao.U nedelju posle uskršnjeg ručka da podje ko želi da se nebi maltretirali u ponedeljak rano ustajanje.
Prvi dan po objavi je pokazao veliko interesovanje bajkera.Čak su danas prvog dana stigle tri zvanične(telefonske) prijave.
Broj kreveta je 22 podeljenih u dve prostorije.U jednoj prostoriji je manje kreveta i ona je rezervisana za pripadnice lepšeg pola.Postoje još 15 dušeka kao dodatak.Dom je novije gradnje i kreveti i dušeci su još u dobrom stanju.
Prvi dan po objavi je pokazao veliko interesovanje bajkera.Čak su danas prvog dana stigle tri zvanične(telefonske) prijave.
Broj kreveta je 22 podeljenih u dve prostorije.U jednoj prostoriji je manje kreveta i ona je rezervisana za pripadnice lepšeg pola.Postoje još 15 dušeka kao dodatak.Dom je novije gradnje i kreveti i dušeci su još u dobrom stanju.
Ok, prijavljujem se i ja. Imam još dva mesta u kolima i nosač za 3 bajka. Ako idemo dvojica, 2000 po osobi, za trojicu 1333
. Krenuli bismo u nedelju posle ručka. Rezervišem za sada jedno mesto za spavanje.
Možda Luzer ide sa mnom, ali znaće tek pred kraj meseca. Ako ima još zainteresovanih Vojvođana, nek se jave...

Možda Luzer ide sa mnom, ali znaće tek pred kraj meseca. Ako ima još zainteresovanih Vojvođana, nek se jave...
Kuša, ja se izvinjavam nisam se lično prijavio, ali vidim da si me stavio na spisak sa Emirom i Goranom. Ovog puta samo potvrđujem da bismo bili na spisku za smeštaj zajedno. Pozdrav.
Far over the misty mountains cold
To dungeons deep and caverns old
The pines were roaring on the height
The winds were moaning in the night...
To dungeons deep and caverns old
The pines were roaring on the height
The winds were moaning in the night...
Emira te je prijavila,naravno uz predhodni dogovor sa tobom.lukaves wrote:Kuša, ja se izvinjavam nisam se lično prijavio, ali vidim da si me stavio na spisak sa Emirom i Goranom. Ovog puta samo potvrđujem da bismo bili na spisku za smeštaj zajedno. Pozdrav.
Ne stavljam nikog na spisak dok mi ne potvrdi dolazak.Prijava na fejsu nije merodavna .
Na žalost u to vreme sam u inostranstvu. želim vam lep provod.
Ima li iz NS ili okoline ikog? Ili je prerano? 

Rezervišem još jedan krevet za Darka iz Vršca, ja ga kupim u Beogradu. Znači, od nedelje uveče, a ja imam još jedno mesto u kolima...
Izvinjavam se, Darko iz Vršca je otkazao, tako da vraćam za njega rezervisani krevet
. Ukoliko budem nekog vodio, taj će se javiti direktno Kuši. Ostaju mi i dalje 2 slobodna mesta u kolima.

Srđane, pridružujem ti se u autu iz NS-a.
Kuša me je već ubacio na spisak.
Kuša me je već ubacio na spisak.
Super
Znači, još jedno mesto imam...

Kuša,
da ne bude nesporazuma, i za mene jedno mesto za spavanje u domu.
da ne bude nesporazuma, i za mene jedno mesto za spavanje u domu.
Da li se ide i ako bude kisa kao sto najavljuju?
Ako bude malo kiše,malo sunca trekove ću promeniti u lakše i kraće.Buca wrote:Da li se ide i ako bude kisa kao sto najavljuju?